×

Γιατί πρέπει να έχω καλής ποιότητας φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μου?

03 Νοέ

Οι άνθρωποι είναι πολύ οπτικοί και έχουν την τάση να βλέπουν πρώτα και να κάνουν ερωτήσεις αργότερα. Ουσιαστικά, ο εγκέφαλός μας επικεντρώνεται στις εικόνες πριν διαβάσει το κείμενο σε έναν ιστότοπο. Σε ένα πιο βιολογικό επίπεδο, ο εγκέφαλος μας αποθηκεύει εικόνες στη μακροχρόνια μνήμη ενώ το κείμενο αποθηκεύεται στη βραχυπρόθεσμη μνήμη μας. Οι εικόνες καταχωρούνται στο μυαλό μας πολύ πιο γρήγορα από ό, τι οι λέξεις σε μια σελίδα. Είναι αυτονόητο ότι οι λέξεις είναι απαραίτητες για να βοηθήσουν τους χρήστες να μάθουν για το προϊόν ή τις υπηρεσίες, καθώς και να αυξήσουν τις πιθανότητες της ιστοσελίδας σας να ταξινομηθεί καλά στις μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο, ο ιστότοπός σας έχει μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να κάνει σωστή πρώτη εντύπωση, είναι οι εικόνες που οι χρήστες θα έχουν την τάση να εξετάζουν πρώτα, γεγονός που αποτελεί βασικό παράγοντα για το αν θα μείνουν στον ιστότοπό σας ή θα φύγουν.

Η καλή φωτογραφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα σας για πολλούς σκοπούς. Μπορεί να παρουσιάσει την εργασία σας, να βοηθήσει να ενισχύσει ένα σημείο που θέλετε να κάνετε, ή να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει ένα συναίσθημα στους χρήστες σας. Μια δημοφιλής επιλογή είναι να δείξετε μια φωτογραφία της ομάδας σας στις εγκαταστάσεις σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος επικοινωνίας της προσωπικής πλευράς της επιχείρησής σας με τους πελάτες σας και συμβάλλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο εμπορικό σήμα της εταιρεία σας. Οι εικόνες είναι επίσης σημαντικές από άποψη χρηστικότητας. Μια καλή ιστοσελίδα πρέπει να περιέχει σχετικές εικόνες που βοηθούν το ταξίδι του χρήστη ενεργώντας ως σηματοδότες για να βοηθήσουν τους χρήστες να περιηγηθούν στη σελίδα που τους ενδιαφέρει γρήγορα και εύκολα.

Συνεργαστείτε με επαγγελματία φωτογράφο για τη σελίδα σας ή τα έντυπά σας

Εάν ενδιαφέρεστε για τον ιστότοπό σας να δείχνει το απόλυτα επαγγελματικό, συστήνουμε ιδιαίτερα την ανάθεση σε έναν επαγγελματία φωτογράφο. Το κόστος είναι μικρό και είναι σημαντικό να το δείτε ως μια επένδυση στο γενικό μάρκετινγκ, καθώς οι τελικές εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έντυπα υλικά όπως εταιρικά φυλλάδια καθώς και στον ιστότοπο. Αν γίνει καλά, θα καταλήξετε σε έναν ιστότοπο που περιέχει μοναδική επαγγελματική φωτογραφία που δημιουργεί μια φανταστική πρώτη εντύπωση στους πιθανούς πελάτες σας. .

Μετάβαση στο περιεχόμενο